Oerdegelijke en functionele

Bestcharcoal accessoires

Pizza steen - Large
Pizza steen - Large39,95
De keramieken Bestcharcoal pizzasteen, geschikt voor de Bestcharcoal Kamado Large, is perfect voor het bereiden van pizza’s. De pizzasteen heeft een dikte van 2cm en een diameter van 36cm. Naast het bereiden van pizza’s is de steen ook te gebruiken voor de bereiding van brood. Dit maakt de pizzasteen een echte must-have voor elke kamado liefhebber.
Halvemaanvormige – Gietijzeren schijf – Grid – Large
Halvemaanvormige – Gietijzeren schijf – Grid – Large49,95
Het halvemaanvormige gietijzeren rooster, geschikt voor de Bestcharcoal Kamado Large, is perfect voor het (af)grillen van vlees, vis en groenten. Het gietijzeren rooster is bestand tegen hogere temperaturen en is vervolgens in staat deze hoge temperaturen vast te houden.
Halvemaanvormige – Gietijzeren schijf – Griddle – Large
Halvemaanvormige – Gietijzeren schijf – Griddle – Large49,95
Het halvemaanvormige gietijzeren rooster, geschikt voor de Bestcharcoal Kamado Large, bestaat uit een vlakke- en geribbelde zijde. Door de verschillende structuren kunnen de beide zijden op eigen wijzen gebruikt worden om zo nog veelzijdiger te kunnen koken, bakken & grillen! Het gietijzeren rooster is bestand tegen hogere temperaturen en is vervolgens in staat deze hoge temperaturen vast te houden.
Regenhoes – Large
Regenhoes – Large39,95
Door de Bestcharcoal Large regenhoes te gebruiken zorg je dat de Kamado beschermt is tegen weersinvloeden. Gebruik de regenhoes alleen wanneer de Kamado is gekoeld om schade of schimmelvorming te voorkomen.
Snijplank - Eikenhout <BR>40 x 30 x 4 cm
Snijplank - Eikenhout
40 x 30 x 4 cm
69,95
Voortreffelijke eiken kopshouten snijplank, formaat 40 x 30 cm en 4 cm dik. Deze planken zijn gemaakt van het fijnste eikenhout en bieden een perfecte mix van schoonheid en functionaliteit. Ongeëvenaarde duurzaamheid. Behoud van scherpe messen. Mooie en tijdloze esthetiek .Multifunctioneel; bereiding én presentatie!
Snijplank - Eikenhout <BR>60 x 40 x 5 cm
Snijplank - Eikenhout
60 x 40 x 5 cm
109,95
Prachtige en grote eiken kopshouten snijplank, formaat 60 x 40 cm met een dikte van 5 cm. Deze planken zijn gemaakt van het fijnste eikenhout en bieden een perfecte mix van schoonheid en functionaliteit. Ongeëvenaarde duurzaamheid. Behoud van scherpe messen. Mooie en tijdloze esthetiek .Multifunctioneel; bereiding én presentatie!
Serveer-borrelplank & snijplank - Eikenhout
Serveer-borrelplank & snijplank - Eikenhout79,95
Groot en Veelzijdig: Afmetingen 40 x 30 cm, 4 cm dik. Dubbelzijdig ontwerp voor snijden en serveren. Eén zijde is snijplank, de andere zijde dient als serveerplank. Uitgerust met een sapgeul en 5 stijlvolle vakken. Vervaardigd uit hoogwaardig kops eikenhout met unieke natuurlijke schoonheid, een duurzame en aantrekkelijke oplossing voor snijden en serveren.
Bewaarbox
Bewaarbox27,95
Houtskool functioneert optimaal als het wordt opgeslagen in een droge omgeving. De Bestcharcoal bewaarbox is daarom een must have voor iedere barbecue liefhebber. Met een inhoud van 62 Liter is de bewaarbox geschikt voor alle Bestcharcoal 10 & 15 kg houtskoolzakken. Verder heeft de bewaarbox (box + deksel) een draagkracht tot wel 300 kg!
De Bestcharcoal kamado, accessoires en rubs zijn alleen bij ons op locatie verkrijgbaar op afspraak. Vrij parkeren voor de deur. Graag even van tevoren bellen of e-mailen, dan ligt het voor je klaar.

Bekijk onze presentatiewand

met alle producten zoals accessoires, houtskool, rubs en recepten.

Bij ons bestel je de lekkerste soorten vlees voor op jouw nieuwe kamado!

Wat te denken van bijvoorbeeld Picanha, bavette, ezeltje en nog veel meer. De mooiste soorten vlees bestel je dichtbij de bron, bij Mercurius Catering!

Als je bij ons jouw vlees besteld krijg je van ons de recepten en de bereidingswijze om al dit lekkers te bereiden en te grillen.

Wij helpen jou met de werking van je Bestcharcoal kamado, geven je advies over het houtskool en de bereiding en de te gebruiken specerijen/rubs.

Image
Bestcharcoal kamado presentatie Assen Mercurius Catering

Genoemde prijzen zijn voor afhalen in Assen en inclusief btw.

Mercurius Catering = Geen zorgen

   info@mercuriuscatering.nl

   0592 31 77 55

© Mercurius Catering. Alle foto's op onze website (uitgezonderd Bestcharcoal©) zijn door ons zelf gemaakt en zijn van onze eigen bereide producten!

Goed Hart Keurmerk

Wij staan op 1 van de top cateraars in Assen met een 9,5!

Kies voor goed en gemak; kies voor Mercurius Catering

Bezorgen | Afhalen

  • Afhalen in Assen is bij ons altijd gratis!
  • Bezorging & retour halen in Assen
    € 7,50 per rit bij een bestelling van onder € 100,-
  • Gratis bezorging in Assen vanaf orderbedrag van € 100,-
  • Alle genoemde prijzen op deze website zijn in euro's en inclusief btw.

Zoek